Maggy's place

Ik ben….

Een blonde dame van 46 jaar, met het hart op de tong.

Realist, atheïst, feminist, dierenactivist en wie weet welke tist nog ;-).

Ben al meer dan 18j alleen (single).

Ik heb een zware spierziekte nl SMA type 2, zit in elektronische rolstoel, maar woon alleen.

Ik kan fysiek niet heel veel maar ben mentaal nog zo sterk. Het leven is voor mij niet altijd even makkelijk, maar we gaan door, verder probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het leven in al zijn facetten.

Mensen omschrijven me als; pienter/slim, doorzetter, georganiseerd, positief, zelfstandig, kritisch, onafhankelijk, soms ongeduldig, oprecht, liefdevol, soms hard, sociaal, begripvol, gevoelig, behulpzaam, creatief, recht voor de raap, perfectionist, sexy, charmant, moedig, sterk, …. 😉

Deze site/blog is vooral om jullie wat meer over mij te laten zien.

Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll To Top