Maggy's place

Deos

    pizap.com14353412832531

Deos aant woord.

In feb 2012 begon ik aan mijn tweede stage, ik hoopte dat iemand me leuk genoeg zou vinden zodat ik eindelijk een vaste stek heb, want een derde stage zag ik niet meer zitten. Ik kreeg er stress van en dat uit hem in hotspot.

Dit zal ook wel het geval geweest zijn voor Maggy, nu mijn baasje, sinds 13 feb 2012 ze kwam plots de stage binnenvallen, haar Nox (eerste hulphond) was pas plots overleden aan een hart aderbreuk op 7 jan 2012 en al was ze niet van zin nog een hond te nemen (van horen zeggen) aangezien ze echt alleen woont kan ze geen maanden wachten op een nieuwe hulp.

De eerste maal dat ik haar ontmoete was het gelijk liefde opt eerste zicht, de 2de maal voelde ik me minder in mijn vel en werkte dus iets minder, waardoor Maggy haar interesse in me verloor, maar de keren erna was het weer super, dus… Ook al stond ik niet in hare top 3 ik werd het, en met de tijd groeide de liefde, schijnt was dit net zo met hare Nox en die mist ze nog steeds, hoor haar soms nog snikken in bed en hoor geregeld nog zijn naam in huis vernoemen.

Maar goed het leven gaat door, ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn, de kersenpit kussentjes aan de micro leggen, deuren openen/sluiten, gordijnen sluiten, dingen oprapen zijn geen probleem, ik breng zelf rietje voor Sofietje haar koffie ;-). Maar tis niet enkel werken hoor, ik mag ook geregeld hond zijn, zo gaan we bijna elke dag na het middag eten eens wandelen en dan mag ik los de ene keer 5 tal km soms wel 10km hangt beetje vant weer af denk ik, ik moet ze wel goed in de gaten houden want ze is weg voor ik het weet, daardoor kan ik niet te ver of te lang snuffelen aan de konijnen hollen of strontjes, of afval opeten welke mensen niet in een vuilbak gooien.

Hotspot heb ik niet meer gehad sinds ik bij Maggy ben, althans voorlopig nog niet, wel heb ik steeds jeuk, krijg dan wel pillen en spuiten, ben ook al 2x erg ziek geweest, kantje boordje zelf, eerst dachten ze aan vergif, nadien bleek dat ik aanleg heb voor een maag torsie dus moet nu in kleine beetje eten en uit een speciale bak met doppen in, gek. Ook moet ik dagelijks drupjes minirin ofzo pakken iets ivm een stof die ik tekort heb, en ook al ist een dure aangelegenheid, Maggy zegt dat ik dit waard ben.

Verder gaat alles hier prima, kat en hond tja hier moet het samen, want baasje Maggy ziet ook graag poesjes.

Ben hier nu al enkele jaren en geregeld maken we een uitstapje, naar de kinepolis, of fam feest, of naar zee, of naar hachiko, in de week mag ik tssdoor mee naar dr, winkels enz enz…Tis hier dan mss een klein huisje met koerke maar aan liefde en vrije tijd kom ik niks tekort, ik ben alvast fier hier te mogen zijn en heb het gevoel dat Maggy me ook wel mag ;-).

Groetjes, de knappe donkere golden Deos.

Scroll To Top